Lisa Otten

Mijn naam is Lisa Otten-Buist. Samen met mijn man woon ik in Winsum (gr). Geboren op 30-06-1995 in Den Horn. Hier ben ik opgegroeid op een Boerderij. Samen met mijn ouders, broer, zus en zusje. hier heb ik 22 jaar gewoond. Hierna ben ik verhuist naar Grijpskerk waar ik een klein jaartje heb gewoond, toen ben ik verhuist naar Zuidhorn waar ik mijn eigen huisje had. Na een half jaar daar gewoond te hebben zijn mijn man en ik getrouwd en zijn wij gaan wonen in Winsum. 

Dat ik Coupeuse wilde worden was eigenlijk nooit mijn plan. Vroeger wilde ik namelijk kapster worden (heeft wel met scharen te maken maar dan net even anders ). In de derde klas van het voortgezet onderwijs heb ik een beroeps keuze moeten maken, waar dé vraag kwam of kapster het wel echt ging worden. Ik deed er niet zoveel mee waardoor ik iets anders ging verzinnen. 
Eens op een vakantie lag ik lekker op de bank en schoot ik overeind en zei ik uit de gek ''ik word mode ontwerpster''. Mijn moeder zag het helemaal zitten. ''Ga je eerst even een cursus naaien doen, kijken of je het wat vind'' zei ze. En dat bleek. Sinds de dag dat ik de naaimachine heb aangeraakt heb ik hem nooit meer los gelaten. 

Na het voortgezet onderwijs ben ik de opleiding Mode maatkleding gaan doen op Het Friesland College in Leeuwarden. Hier ben ik toen ook geslaagd voor mijn Mode maatkleding diploma.  

 

In de laatste jaar van mijn opleiding ben ik al begonnen met mijn eigen bedrijf. Hier deed ik toen vooral kleding repareren en kleding op maat maken.

Dit ben ik nu gestopt en wil mij nu vooral gaan focussen op bruidskleding. Hiervoor ben ik een traject in gegaan om mijn bedrijf een twist te geven. Wat daar bij kwam kijken was een nieuw concept, nieuwe naam en nieuwe logo. In de afgelopen jaren en met name het afgelopen jaar heb ik heel veel nieuwe dingen mogen ontdekken.

 

Dit is nog niet alles. Ik zal mij blijven ontwikkelen en nieuwe dingen gaan ontdekken. Ik heb er super veel zin in. Ga jij mijn nieuwe klant worden en mag ik jou helpen aan 'jouw' droom jurk? Ik kijk er naar uit.

 

Liefss mij..  


Wist je dat:

 

1.

 Lisa 19 jaar was toen ze haar bedrijf begon.

 

2.

-Lisa al in haar 3e atelier zit*.

1e in Den Horn

2e in Grijpskerk

3e in Winsum

*dit wegens verhuizing 

 

3.

-Lisa met een swipe naar rechts nu is getrouwd met haar Tinder-match.

 

4.

-Lisa in 2½ trouwjurk is getrouwd.

1e was in april (toen we voor de gemeente zijn getrouwd).

2e was in november (het trouwfeest wat we toen gevierd hebben),

De halve was ook in november. Deze dag had ik namelijk overdag een lange rok en voor 's avonds een korte.

Zodat ik met het feest lekker los kon gaan.

 

 

Lisa Otten Bruids Boutique

Lisa Otten Bruids Boutique

Steenbakkerij 1,

winsum

 

Tel: 06 11 359 709